Lääneranna Teataja 2019-16
P. 1

     Lääneranna valla ajaleht / Nr 16 / Aprill 2019
LÄÄNERANNA TEATAJA / Nr 16 / APRILL 2019
1
           Lihula Gümnaasiumi abiturientide ballil koguti Rasmuse toetuseks üle 8000 euro
Puhtus puhkes õitsema karulauk. Foto: Arno Peksar
naasium, Lääneranna Vallavalitsus, Massu Ratsaklubi, Matsalu Veevärk AS, Võilille Köök, Piljardiklubi Pool 8, Viiking Spaa Hotell, Trientalis OÜ, Lihula Noortemaja, Lõpe Klubi, Green- cube OÜ.
Täname õhtujuhte, esinejaid, fotograafe ning ülejäänud abistajaid, kes nõu ja jõuga peo toimumisele kaasa aitasid ning oma aega panusta- sid. Eelkõige soovime tänada neid ini- mesi, kes andsid oma panuse Rasmuse taastusravi kulude katmiseks.
  Katrin Veek
N Heategevusliku balli turundusjuht
eljapäeval, 18. aprillil toimus
Greencube OÜ ruumides Lihula Gümnaasiumi koolinoorte heategevuslik ball, mille üks eesmärk oli koguda raha 16-aastase Türi poisi taastusraviks. Tulemus ületas igasu- gused ootused, sest Rasmuse jaoks koguti kokku üle 8000 euro.
Abiturientide lõpuballi etteval- mistused algasid veebruaris ja kulm- ineerusid mõned minutid enne küla- liste saabumist. Kogu Lihula peatänav täitus peoriietes noortega, noormehed ülikondades ja elevil neiud pikkades ballikleitides sisenesid mööda kevad- lillede ja küünaldega ääristatud treppe peopaika. Balli avas 77. lennu ühine perekonnavalss ning seejärel kogunes tantsupõrandale suur hulk peole kutsutud õpilasi ja külalisi. Tantsuks mängis ansambel Route 60, mille koos- seisu kuulub endine Lihula Gümnaa- siumi õpilane ja nüüdne õpetaja Mairo
Vallavara müük
LK 5
Ohtlike jäätmete ja elektroo- nika kogumisring
LK 7
Heakorrakonkurss „Kaunis Kodu” ootab osalejaid!
LK 8
Euroopa Parlamendi valimised
Kanter. Tantsude vaheajal lahutas osalejate meelt mustkunstnik Richard Samarüütel ning keha saadi kinnitada sponsorite toel kaetud suupistelaua ääres.
Seejärel vallutas lava üllatusesineja Inger, kes kohe saali tantsima ning kaasa laulma pani. Kui Inger oli ka oma kordusloo esitanud, asusid mikro- fonide ette balli peakorraldajad Liisa Raavel ja Svea Stahlman, kes andsid Rasmuse isale üle tšeki, mille väär- tus tolleks hetkeks oli 7236,37 eurot. Toomas Juhanson lausus: „Tahan tänada kõiki! See läheb Rasmusele taastusraviks, mis võtab väga pikka aega, kuid praeguste tulemustega võime rahul olla ning üht-teist lubada.” Kuivõrd balliks ettevalmistust kajas- tas ETV saade „Ringvaade”, siis tänu meediakajastusele on toetussumma tänaseks kasvanud juba üle 8000 euro.
Balli lõpetas ühine tordisöömine ning tehti viimased tantsud Route 60 saatel.
      LK 16
  Korraldajad tänavad sponsoreid, kelle toetusega sai ball võimalikuks ning just selliseks nagu plaanitud: Valice- Car OÜ, Lihula Tarbijate Ühistu, Se- reeter OÜ, Imatra Elekter AS, Rein- maa&Partnerid advokaadibüroo OÜ, Uninaks AS, K.Met AS, Lihula Güm-
     Lääneranna Vallavalitsus
Aadress: Jaama 1, Lihula
Kontakt: 472 4630, vallavalitsus@laaneranna.ee
Külastajate vastuvõtuaeg Lääneranna Vallavalitsuses ja teeninduskeskustes:
  E–R 09.00–16.00, lõuna 13.00–13.30
Hanila teeninduskeskus
Aadress: Keskuse tee 3, Kõmsi küla
Kontakt: 477 2243
Koonga teeninduskeskus
Aadress: Valla, Koonga küla Kontakt: 447 3741
Varbla teeninduskeskus
Aadress: Vallamaja, Varbla küla Kontakt: 449 6680
Teeninduskeskustes osutatavad teenused:
» kodanike nõustamine kohaliku elu küsimustes või suunamine pädeva ametniku poole
» avalduste ja taotluste vastuvõtmine, sealhulgas sotsiaaltoetuste ja -teenuste osas,
nõustamine sotsiaalküsimustes
» rahvastikuregistri toimingud (sünni ja surma registreerimine, elukohateadete menetle- mine, rahvastikuregistri väljavõtete väljastamine)
UUDISED INTERNETIS ajaleht.laaneranna.ee
   Fotod: Liset Kuusik
Foto: Eliise Lepp
     






















































   1   2   3   4   5