Page 16 - Lääneranna Teataja 2019-16
P. 16

16 LÄÄNERANNA TEATAJA / Nr 16 / APRILL 2019
   20. aprillil toimusid Luunjas 42. Jaan Jaago mälestusvõist- lused, millest võtsid osa ka RJK Leolas treenivad noor- maadlejad. 2006 ja noortemate seas saavutas Mia-Jessica Mölder (–26 kg) 5. koha. Kadettide vanuserühmas tegi kaasa Stefan Lauri Mölder (–55 kg), kes tuli 7. kohale.
21. aprillil toimusid Põltsamaal Felixhallis Eesti U15 vanuseklassi meistrivõistlused vaba- ja naistemaadluses, millest võttis osa RJK Leolas treeniv Stefan-Lauri Mölder, kes saavutas –52 kg kategoorias 5. koha.
Sumo
18.–21. aprillini toimusid Tallinnas Euroopa sumo meistri- võistlused, kus meeste U21 vanuseklassi –115 kg kategoo- rias võistles Lääneranna valla noormees Eerik Pank. Eerik pidas maha kaks matši, millest mõlemad kahjuks kaotas. Tulemuseks 7. koht.
Vibulaskmine
23.–24. märtsil toimusid Lihula Gümnaasiumi spordisaa- lis Eesti Maastikuvibuliidu sisemeistrivõistlused, kus tulemuse sai kirja 94 sportlast 41 vibu- ja vanuseklassis. Osalejate seas olid ka Lääneranna valla omad vibulaskjad Aire ja Aare Lauren. Aire saavutas naiste jahivibude klassis I koha ja Aare sama vibustiili meeste klassis II koha.
20. aprillil toimus Otepääl, Potimetsal 2019. aasta kolmas Klubide Karika osavõistlus, millest võttis osa ligi 90 sport-
last, nende seas ka naabrid Lätist. Lääne Vibulaskjad osalesid võistlusel üheksa sportlasega, nende seas Aare ja Aire Lauren Lääneranna vallast. Mõlemal läks võistlus korda ja võideti oma klassis I koht, Aare meeste ja Aire naiste jahivibude klassis.
Võrkpall
22. märtsil toimus Virtsu Kooli spordisaalis Pärnumaa võrkpalli meistrivõistluste play-off-mäng, kus Lääneranna meeskonna vastaseks oli Sauga võistkond. Kodus peetud mäng kaotati seisuga 3:0.
30. märtsil toimus Varbla rahvamajas XXII Varbla võrkpal- liturniir, millest võttis osa 6 mees- ja 4 naiskonda. Lääne- ranna valda esindasid meestest Varbla Spordiselts ja nais- test Varbla võistkond, kes saavutasid vastavalt II ja III koha. Täismahus artikkel on kättesaadav Lääneranna Teataja veebiväljaandes aadressil ajaleht.laaneranna.ee
12. aprill toimus Virtsu Kooli spordisaalis, Pärnumaa võrk- palli meistrivõistluste 5.–8. koha mäng, kus Lääneranna meeskonna vastaseks oli VK Üks Samm. Kodus peetud mäng võideti seisuga 3:0.
Pildid (vasakult): Järve ja Oberschneider perekondade esindajad Haapsalu maanteejooksul koos Jaanus Getreuga, TalTechi lauatennise meeskond koos treeneriga ning Lääneranna valla võrkpallimeeskond. Fotode autorid: Madis Oberschneider, Madis Koit, erakogu
       Enamus valijakaarte tagastati postkasti puudumise tõttu
VALIMISED
Siseministeerium korraldab erinevatel valimistel valijakaartide koostamist ja saatmist valijatele. 2019. aasta Riigikogu valimistel saadeti postiga 367 044 vali-
jakaarti, millest Siseministeeriumile tagastati ligikaudu 7000, sest neid ei olnud erinevatel põhjustel võimalik valijatele kätte toimetada. Enamus kaarte tagastati post- kasti puudumise tõttu.
Lääneranna vallas oma elukoha registreerinud inimesele ei saanud postkasti puudumise tõttu valijakaarti kätte toimetada 40 korral. 42 korral ei saanud seda teha, sest vali- jakaardi saaja ei elanud märgitud aadressil.
Varsti on tulemas Euroopa Parlamendi valimised, mistõttu palub Siseministeerium inimestel, kes on soovinud saada paberkandjal valijakaarti, vaadata üle oma postkasti sei- sukord ning asukoht kinnistul, et valijakaart ikka valijani jõuaks. Üle vaadata tasub ka Rahvastikuregistris olevad elukohaandmed.
Paberil valijakaardist on võimalik loobuda ja tellida endale riigiportaalist eesti.ee valijakaart e-posti aadressile.
   Foto: pixabay.com













































































   14   15   16   17   18