Lääneranna Teataja 2018-8
P. 1

 LÄÄNERANNA TEATAJA / Nr 8 / AUGUST 2018
Lääneranna valla ajaleht / Nr 8 / August 2018
L ÄÄNERANNA
TEATAJA
Hea Lääneranna Teataja lugeja!
1
   Meil on siiralt hea meel, et lugejad on Lääne- ranna valla uue paberlehe igati positiivselt vastu võtnud. Oleme selle poole aasta jooksul saanud palju kii- dusõnu ning asjalikke tähelepanekuid, mis kõik aitavaid Lääneranna Teatajal ajapikku aina paremaks ja paremaks muutuda.
Sooviksime tänada kõiki neid, kes võtsid nõuks vastata meie palvele, mis ilmus mullu detsembris. Tänu Teie kaas- töödele, infokillukeste ja pildimaterjali edastamisele, oleme käesoleva aasta algusest avaldanud nii veebi- kui ka paber- lehes kokku üle 300 artikli! Ükski teine Eesti Vabariigi meediakanal ei ole sama perioodi jooksul avaldanud nii palju artikleid meie vallas toimunu kohta!
Siiski on meieni jõudnud mõned märkused selle kohta, et oleme ühe või teise vallaga seotud inimese või pikalt tegut- senud ühingu saavutused kajastamata jätnud. Tuleb tun- nistada, et taoliste märkuste saamine, isegi kui need pole põhjendatud, on küllalt ebameeldiv, samas on see justkui tunnustus, sest järelikult lehte loetakse ning töö, mida meie kaasautorite abiga teeme, läheb inimestele korda.
    Saame tuttavaks: Lääneranna Vallavalitsuse struktuur ja töötajad
Tutvustame Lääneranna Valla- valitsuse struktuuri, töötajaid, nende tööülesandeid ja anname infot koda- nike vastuvõtuaegadest.
LK 5
Lihula Muuseumi arengutest ja tulevikuplaanidest
LK 9
August Tampärgi nimelise Hanila muuseumi tuleviku- plaanid
LK 10
Turvaline koolitee algab kor- ralikust ettevalmistusest
LK 13
Koostöös saavutame rohkem
Siinkohal sooviksime taas toonitada, kuivõrd oluline on see, et ka Teie, kallid treenerid, õpetajad, huviringide juhendajad, lapsevanemad, vanaemad-vanaisad, õed- vennad, aktiivsed kogukonnaliikmed ning lihtsalt armsad lugejad, edastaksite ajalehe toimetusele info meie vallas toimuva kohta, sest kui Te seda ei tee, ei pruugi me kõiki infokillukesi ise leida ega märgata.
Sestap, kui Teie ise või keegi Teie Lääneranna valla sõpradest-tuttavatest saavutab või teeb kusagil teoks midagi, mida ka teistel hea teada, olgu see siis spordi-, kultuuri-, hariduse või mistahes muust valdkonnast, andke sellest palun julgelt märku. Kindlasti on oodatud ka igasugune info vallas korraldatavatest avalikest üritustest.
Kasutades siinkohal Eesti Kaitseliidu suurõppuse üleskut- set, ütleme, et iga okas loeb – see tähendab, et Lääneranna Teataja toimetusele läheb korda iga meie valla elaniku, ettevõtte või seltsingu saavutus, olgu see kuitahes suur või väike. Isegi siis, kui me päris igat infokildu avaldada ei jõua.
Teeme koos, teeme paremini – kõik mõtted on teretulnud!
Meie suure meeskonna nimel, Kristina Kukk
Lääneranna Vallavolikogu kinnitas valla vapi
Augustis toimunud Lääneranna Valla- volikogu istungil otsustati kinnitada Lääneranna valla uus vapp, millel on sinisel kilbil kujutatud hõbedane lendlev kotkas ja hõbedane lainelõikes jalus. Idee autor ja teostaja on loovbüroo Sviiter asutaja ja disainer Erkki Pung.
Vapi sinine värvus viitab valla mereäärsele asukohale ja elanike merega seotud tegevusala- dele. Sinine värv tähistab vallale iseloomulikke soid, rabasid ja merd. Sinine kui vee ja puhta õhu sümbol märgib samuti valla elanike tulevi- kupüüdlusi ning tähistab puhast loodust ja mit- meid looduskaitse- ja hoiualasid.
Valge sümboliseerib valgust, puhtust, nooruse sihikindlust ja tulevikulootust.
           UUDISED INTERNETIS ajaleht.laaneranna.ee
   





































































   1   2   3   4   5