Page 6 - Lääneranna Teataja 2018-8
P. 6

  6 LÄÄNERANNA TEATAJA / Nr 8 / AUGUST 2018 Saame tuttavaks:
Lääneranna Vallavalitsuse struktuur ja töötajad
PERSOONID
 ääneranna Vallavalitsuse struktuuris on viis osa- volikogu protokollide koostamine ja õigusaktide registree- konda: vallakantselei, arendus-, finants-, kommunaal- rimine dokumendihaldussüsteemis. Kohalikus omavalit-
ja haldus- ning hariduse-, kultuuri- ja sotsiaalosakond.
Vallakantselei
Vallakantselei eesmärk on korraldada Lääneranna valla ametiasutuse asjaajamist, sh kirjavahetust, koordineerida õigusalast tegevust, personalitööd, avalikke suhteid ja täita riigi poolt kohalikule omavalitsusele pandud ülesandeid.
Osakonnas on seitse töötajat.
Piret Rummi, Asta Kuru, Lea Õismaa, Cariina Pähk, Kristina Kukk, Ade Pääbo ja Merike Ehasalu. Foto: Eero Sahk
Vallasekretärina töötab Cariina Pähk, kelle ametikoha põhieesmärk on vallavalitsuse töö järjepidevuse ning õiguslikkuse tagamine. Teenistusülesannete hulka kuulub vallavalitsuse istungite materjalide ettevalmistamine, istungite protokollimine ja õigusaktide vormistamine; valit- suse ja volikogu õigusaktide avaldamine ja töö avalikusta- mise korraldamine; vallakantselei sisemise töö korral- damiseks käskkirjade andmine; vallavalitsuse asjaajamise korraldamine; seadusega ettenähtud juhtudel notariaal- toimingute teostamine; kodanike vastuvõtmine ning oma pädevusse kuuluvates küsimustes avalduste, ettepanekute ja kaebuste lahendamine; valimiste ettevalmistamise ja läbiviimise korraldamine. Kohalikus omavalitsuses tööta- nud 15 aastat. Töökoht asub Lihulas.
Vallasekretäri abi on Ade Pääbo, kelle ametikoha põhieesmärk on vallakantselei asjaajamise tehniline teenin- damine ja vallasekretäri antud korralduste täitmine, doku- mendiringluse korraldamine, kodanike vastuvõtmine. Lisaks pereregistri pidamine, sh elukohateadete menetle- mine, sünni ja surma registreerimisega seotud dokumen- tide vormistamine. Personali arvestuse pidamine valla- valitsuse ametnike, abiteenistujate ja hallatavate asutuste juhtide osas ning personalikäskkirjade ettevalmistamine. Kohalikus omavalitsuses töötanud 6 aastat.
◦ Vastuvõtt Lääneranna Vallamajas, Lihulas tööpäeviti kell 9.00–13.00 ja 13.30–17.00.
Jurist on Piret Rummi, kelle tööülesanneteks on õigusabi andmine vallavolikogu liikmetele, vallavalitsuse teenis- tujatele ja vallavalitsuse hallatavate asutuste juhtidele, volikogu ja vallavalitsuse haldus- ja õigusaktide eelnõude ettevalmistamine, õigusaktide ja nende eelnõude kontrolli- mine ning hinnangu andmine, lepingute koostamine, kont- rollimine, kooskõlastamine, tähelepanu juhtimine keh- tivate õigusaktidega vastuolus olevatele dokumentidele. Kohalikus omavalitsuses töötab alates käesoleva aasta augustist, eelnevalt töötas juristina Reinmaa & Partnerid Advokaadibüroos. Töökoht asub Lihulas.
Sekretär-registripidaja Hanila teeninduskeskuses on Merike Ehasalu, kelle tööülesanded on kodanike vastu- võtmine, juhendamine, dokumentide registreerimine, elu- kohateadete menetlemine, sünni ja surma registreerimine,
suses töötanud 33 aastat.
◦ Kodanike vastuvõtt Kõmsi teeeninduskeskuses tööpäeviti kell 9.00–16.00.
Sekretär-registripidaja Koonga teeninduskeskuses on Asta Kuru, kelle tööülesanded on kodanike vastuvõtmine, juhendamine, dokumentide registreerimine dokumendi- haldussüsteemis, elukohateadete menetlemine, sünni ja surma registreerimine. Kohalikus omavalitsuses töötanud 23 aastat.
◦ Kodanike vastuvõtt Koonga teeninduskeskuses tööpäeviti kell 9.00–16.00.
Sekretär-registripidaja Varbla teeninduskeskuses on Lea Õismaa, kelle tööülesanded on kodanike vastuvõtt, juhendamine ja abistamine, dokumentide registreerimine, rahvastikuregistri toimingute tegemine, sünni ja surma registreerimine ja mitmed teised ühekordsed tegevused. Kohalikus omavalitsuses töötanud 28 aastat.
◦ Kodanike vastuvõtt Varbla teeninduskeskuses tööpäeviti kell 9.00–16.00.
Avalike suhete spetsialist on Kristina Kukk, kelle tööüle- sannete hulka kuulub vallavalitsuse avalike suhete kor- raldamine, väljaande Lääneranna Teataja ning teiste valla trükiste materjali kogumine, toimetamine, kujundamine ja väljaandmise korraldamine, valla sotsiaalmeedia kanalite haldamine, toimetamine ja arendamine ning seeläbi Lääne- ranna valla maine kujundamine, koostöös vallavalitsuse liikmetega ning valla hallatavate asutuste juhtidega pressi- teadete ja uudiste kirjutamine ning kajastamine Lääne- ranna Teataja kogukonnaportaalis. Kohalikus omavalit- suses töötanud alates aprillist 2016, mil asus tööle Lihula valla info- ja arenguspetsialistina. Töökoht asub Lihulas.
Arendusosakond
Arendusosakonnas tegeletakse järgmiste teemadega: arendustegevus, planeerimine, detailplaneeringute mene- tlemine, ehitus, ehitus- ja kasutuslubade menetlemine, ehitisregistri pidamine, maakorraldus ja maaga seotud toimingute menetlemine, keskkonnaküsimused, olme- jäätmete veo korraldamine ja jäätmevaldajate registri pid- amine, riigihangete korraldamine, infotehnoloogia haldus ja muud eeltoodud teemadega seotud küsimused.
Osakonnas on seitse töötajat
Margus Källe, Vjatšeslav Fomtšenkov, Maia Leola, Anna Palusalu, Rein Kruusmaa, Mihkel Kalmaru ja Eero Sahk. Foto: Kristina Kukk
Arendusjuhina töötab Margus Källe, kelle tööülesannete hulka kuulub osakonna töö organiseerimine, sealhulgas valla üldplaneeringu, arengu- ja arendamise kavade, valla arendusprojektide toetustaotluste koostamise, arenduspro- jektide ellurakendamise koordineerimine ja korraldamine, valla asutuste juhtide nõustamine oma valdkonna küsimus-
                         








































































   4   5   6   7   8