Page 8 - Lääneranna Teataja 2018-8
P. 8

8 LÄÄNERANNA TEATAJA / Nr 8 / AUGUST 2018
 Abivallavanem Martin Tee korraldab osakonna tööd ning tegeleb põhiliselt valla teede teehoolde korraldamisega ja valla omanduses või valduses olevate asjade/objektide kor- rashoiu korraldamisega. Kohalikus omavalitsuses tööta- mise kogemust ligi 8 aastat.
◦ Töökoht asub Lihulas, vastuvõtt eelneval kokku- leppel.
Meister Atmar Lobja tegeleb valla objektide haldamisega Lihula ja Hanila piirkonnas.
Meister Jaan Palm tegeleb valla objektide haldamisega Koonga ja Varbla piirkonnas ning Vatlas.
Abivallavanema ja meistrite alluvuses töötab veel 26 tubli töömeest ja -naist.
Hariduse-, kultuuri- ja sotsiaalosakond
Hariduse-, kultuuri- ja sotsiaalosakonnas tegeletakse hari- dust, kultuuri ja sotsiaaltööd puudutavate küsimustega nagu koolivõrgu arendamine, valla ja mittetulundusühin- gute koostöö koordineerimine, sotsiaalprojektide elluvii- mine, valla hallatavate haridus- ja kultuuriasutuste töö koordineerimine jms.
Osakonnas on üheksa töötajat.
Eve Lindoja, Andres Annast, Ireen Kangro, Silva Nilb ja Kaidi Antsi. Foto: Kristina Kukk
Abivallavanem on Andres Annast, kelle tööülesan- neteks on osakonna töö koordineerimine, valla hallata- vate haridus- ja kultuuriasutuste töö koordineerimine ning nimetatud asutuste juhtide nõustamine. Lisaks valla haridus-, kultuuri- ja sotsiaaltööd puudutavate küsimuste lahendamine, koostöö korraldamine valla vabaühendus- tega. Kohalikus omavalitsuses töötanud 17 aastat.
◦ Töökoht asub Lihulas, vastuvõtt eelneval kokku- leppel.
Sotsiaaltöö peaspetsialisti Ireen Kangro tööülesanneteks on kohalike sotsiaalteenuste ühtlustamine, arendamine ja koordineerimine. Kohalike õigusaktide koostamine, eelarve haldamine. Sotsiaaltöö spetsialistide jõustamine, osalemine kriisijuhtumites. Projektide kirjutamine ja läbiviimine, valdkonnapõhise töö koordineerimine, kogukondlike lisa- väärtuste loomine piirkonda. Ireeni korraldada on Hanila piirkonna valla eestkoste juhtumid, sotsiaaltranspordi teenus ja koostöös Kaidi Antsiga täisealiste isikute eri- hoolekande korraldamine vallas. Kohalikus omavalitsuses töötanud 5 aastat.
◦ Töökoht asub Lihulas ja Hanilas, vastuvõtt eelneval kokkuleppel.
Sotsiaaltöö spetsialist on Silva Nilb, kelle tööülesanneteks on klientide nõustamine ning sotsiaaltoetuste administ- reerimine, mis hõlmab nii toimetulekutoetuste arvestust, vormistamist kui ka kohalike toetuste avalduste vastuvõt- mist ning vajalike korralduste toimetamist, tema korral- dada on Lihula piirkonna valla eestkoste juhtumid. Kohali- kus omavalitsuses töötanud 25 aastat.
◦ Kodanike vastuvõtt Varblas E 10.00–13.00; Hanilas E 14.00–16.30; Koongas T 12.00–15.00 ja Lihulas K, N 9.00–13.00 ja 13.30–16.00.
Sotsiaaltöö spetsialisti Kaidi Antsi tööülesanneteks on puu- dega isikute hoolekande korraldamine, hooldajatoetuste korraldamine ning teenuste vajaduse väljaselgitamine (koduhooldusteenus). Kaidi nõustab isikuid vajalikele teenustele suunamisel, vajadusel aitab teiste asutus- tega suhtlemisel. Kaidi korraldada on praegu ka Lihula piirkonna sotsiaaltranspordi tegevus. Kohalikus oma- valitsuses töötanud 14 aastat.
◦ Töökoht asub Lihulas, vastuvõtt eelneval kokku- leppel.
Koonga teeninduskeskuse sotsiaaltöö spetsialist on Eve Lindoja, kelle tööülesanneteks on abivajajate esmane nõustamine ning antud piirkonna toimetulekuraskustes klientidega tegelemine. Täiendavaks ülesandeks on laste- hoolekandespetsialisti abistamine ja lastekaitseküsimus- tega tegelemine ning Varbla piirkonna sotsiaaltöö spetsia- listi asendamine. Kohalikus omavalitsuses töötanud ligi 10 aastat.
◦ Vastuvõtt eelneval kokkuleppel.
Varbla teeninduskeskuse sotsiaaltöö spetsialist on Maie Ausmeel, kelle tööülesanneteks on abivajajate esmane nõustamine ning antud piirkonna toimetulekuraskustes klientidega tegelemine. Täiendavaks ülesandeks on Lääne- ranna eakaid puudutavate küsimustega tegelemine ning Koonga piirkonna sotsiaaltöö spetsialisti asendamine. Kohalikus omavalitsuses töötanud 24 aastat.
◦ Vastuvõtt eelneval kokkuleppel.
Lastehoolekande spetsialist on Saima Soobard, kelle tööülesanneteks on lastekaitse- ja lastehoolekandetöö kor- raldamine Lääneranna vallas: laste hoolekande tegevuste korraldamine ja planeerimine, koostöös teiste spetsialis- tidega jälgib laste õigusi kaitsvate seaduste täitmist, tege- leb koos haridusasutustega koolikohustuse mittetäitjatega. Alaealiste eestkostetavate esindamine. Riigiettevõttes töötanud 3 aastat. Kohalikus omavalitsuses töötamise koge- mus 0,5 aastat.
◦ Töökoht asub Lihulas, vastuvõtt eelneval kokku- leppel.
Hariduse- ja kultuuritöö spetsialist – ametikoht täitmisel
Spordi ja noorsootöö spetsialist Annika Urbel, kelle tööüle- sanneteks on koordineerida valla spordi ja noorsootöö tegevusi, kujundada vallas tegutsevatele vabatahtlikele spordi- ja noorteühendustele soodsaid tegevustingimusi ja koordineerida koostööd, valla spordi- ja noorteürituste koordineerimine koostöös spordi- ja noorteorganisatsioo- nide ning –ühendustega, valla spordi- ja noorteürituste kalendri ning selle kohase üldinfo edastamine aval- damiseks valla meediakanalites (veebileht, kogukonna- portaal, paberleht). Lisaks koordineerib Annika Lääner- anna Noortevolikogu tööd. Kohalikus omavalitsuses tööta- mise kogemus alates käesoleva aasta jaanuarist.
◦ Töökoht asub Lihulas, vastuvõtt eelneval kokku- leppel.
Abivallavanema ja sotsiaaltöö peaspetsialisti alluvuses töötab veel 8 tubli hooldustöötajat ning 6 rõõmsameel- set tugiisikut. Tugitöötajad osutavad Lääneranna vallas koduhooldusteenust, isikliku abistaja teenust, tugiisiku teenust ja sotsiaaltranspordi teenust piirkonnas abivaja- vatele eakatele ja puuetega inimestele.
                        






































































   6   7   8   9   10