Page 7 - Lääneranna Teataja 2018-8
P. 7

tes ja mitmed teised ülesanded. Kohalikus omavalitsuses töötanud 27 aastat.
◦ Töökoht asub Lihulas, vastuvõtt eelneval kokku- leppel.
Ehitusspetsialist on Vjatšeslav Fomtšenkov, kelle tööüle- sannete hulka kuulub ehitus- ja kasutuslubade ja teiste ehi- tusega seotud lubade menetlemine, ehitisregistri pidamine, kaevelubade menetlemine. Vallavalitsuse töötajate ja valla asutuste juhtide nõustamine ehituse ja ehitisregistriga seotud küsimustes. Kohalikus omavalitsuses töötanud 14 aastat.
◦ Töökoht asub Lihulas, vastuvõtt esmaspäeviti Kõmsil, kolmapäeviti Lihulas ja üle nädala reedeti Koongas ja Varblas, vastuvõtt eelneval kokkuleppel.
Planeeringuspetsialist Anna Palusalu ülesannete hulka kuuluvad valla üldplaneeringu ja detailplaneeringute menetlemine, planeeringute registri pidamine ja planee- ringute täitmise jälgimine ning valla Varbla kandi aren- dusprojektid. Kohalikus omavalitsuses töötanud 2,5 aastat.
◦ Töökoht asub Varblas ja Lihulas, vastuvõtt eelneval kokkuleppel.
Maaspetsialist Mihkel Kalmaru ülesannete hulka kuu- luvad maakorraldus, maamaksu küsimused, maa mõõdis- tamisega ja muude maaga seotud toimingute menetle- mine, maaga seotud keskkonnaküsimused, kohanimede ja aadresside määramisega seotud toimingud ning valla Koonga kandi arendusprojektid. Kohalikus omavalitsuses töötanud 10 aastat.
◦ Töökoht asub Koongas ja Lihulas, vastuvõtt eelneval kokkuleppel.
Keskkonnaspetsialist Maia Leola ülesannete hulka kuulu- vad keskkonnaküsimused, olmejäätmete veo korraldamine ja jäätmevaldajate registri pidamine, korraldatud jäätme- veoga seotud taotluste menetlemine, tiheasustusalal kasva- vate üksikpuude raielubade menetlemine, hajaasustuse programmi taotluste menetlemine, keskkonnakaitsega seotud arendusprojektid. Kohalikus omavalitsuses tööta- nud 9,5 aastat.
◦ Töökoht asub Kõmsil ja Lihulas, vastuvõtt eelneval kokkuleppel.
Hanke- ja arendusspetsialist Rein Kruusmaa ülesannete hulka kuulub riigihangete ettevalmistamine ja korral- damine, arendusprojektide toetustaotluste koostamine, arendusprojektide elluviimise korraldamine ja järelevalve, vallavalitsuse töötajate ja valla asutuste juhtide nõustamine riigihangete, ehituse ja arendusvaldkonna küsimustes. Kohaliku omavalitsuse haldusalas töötanud 25 aastat.
◦ Töökoht asub Lihulas, vastuvõtt eelneval kokku- leppel.
IKT-haldur on Eero Sahk, kelle tööülesannete hulka kuulub valla info- ja kommunikatsioonitehnoloogia tegevuse juhti- mine, vallavalitsuse ja -volikogu info- ja kommunikatsioo- nisüsteemide ning valla veebilehe haldamise, hooldamise ning arendamise korraldamine, kasutatava tarkvara hal- damine, vallavalitsuse töötajate ja valla asutuste juhtide nõustamine info- ja kommunikatsioonitehnoloogia küsi- mustes. Kohalikus omavalitsuses töötanud 23 aastat. Töö- koht asub Kõmsil ja Lihulas.
Finantsosakond
Finantsosakonnas tegeletakse järgmiste teemadega: valla eelarve, lisaeelarve ja eelarve muudatuste projek- tide koostamine koostöös teiste ametiasutuse osakondade teenistujatega ning ametiasutuse hallatavate asutuste
juhtidega; valla eelarve täitmise jälgimine, aruannete koostamine ja esitamine; ostuarvete kajastamine ning tasumine; müügiarvete koostamine ja võlgnikega tegele- mine; töötasude, maksude ja haigushüvitiste arvestamine valla ja selle allasutuste töötajatele, varade arvestus ja inventuuri läbiviimine, aastaaruannete koostamine ja muud raamatupidamistoimingud.
Osakonnas on neli töötajat.
Ilme Pärjala, Eda Männilaan, Anneli Raudkivi ja Maire Pank. Foto: Kristina Kukk
Finantsjuhina töötab Eda Männilaan, kelle tööülesannete hulka kuulub osakonna töö organiseerimine, valla eelarve ja lisaeelarve ning eelarvestrateegia kavandi koostamine, eelarve tulude ja kulude täitmise jälgimine ja analüüsimine, hallatavate asutuste juhtide nõustamine eelarvelistes küsi- mustes, valla koondaruannete ja majandusaasta aruande koostamine ja mitmed teised ülesanded. Kohalikus oma- valitsuses on töötanud 20 aastat. Töökoht asub Lihulas.
Raamatupidaja on Maire Pank, kelle tööülesannete hulka kuulub pangatoimingute tegemine ja kajastamine raamatu- pidamisprogrammides, ostuarvete arvelevõtmine, nõuete ja kohustuste saldode kontroll, isikliku sõiduauto kasutamise arvestuse pidamine ja deklaratsioonide esitamine Maksu- ja Tolliametile ja mitmed muud tegevused. Kohalikus oma- valitsuses on töötanud 23 aastat. Töökoht asub Lihulas.
Raamatupidaja Anneli Raudkivi tegeleb töötasude, mak- sude ja haigushüvitiste arvestamisega, töötasudest kinni- pidamiste arvestusega, müügiarvete koostamise, statis- tiliste ja teiste aruannete koostamise ja esitamisega ning mitmete teiste ülesannetega. Kohalikus omavalitsuses on töötanud 26 aastat. Töökoht asub Lihulas.
Raamatupidaja-kassapidaja Ilme Pärjala tööülesannete hulka kuulub ostuarvete arvele võtmine, sularaha tehin- gute tegemine ja nende kajastamine raamatupidamis- programmis, varade arvestus ja inventuuri läbiviimine ning mitmed teised ülesanded. Kohalikus omavalitsuses on töötanud 23 aastat. Töökoht asub Lihulas.
Kommunaal- ja haldusosakond
Kommunaal- ja haldusosakonnas tegeletakse valla kinnis- tute, hoonete, parkide, kalmistute ja muude valla hallata- vate objektide ning teede ja tänavate hooldamise ja korras- hoiuga.
Osakonnas on kolm töötajat.
Jaan Palm, Martin Tee ja Atmar Lobja. Foto: Kristina Kukk
LÄÄNERANNA TEATAJA / Nr 8 / AUGUST 2018
7
        






































































   5   6   7   8   9