Page 7 - Lääneranna Teataja 2018-7
P. 7

 PERSOONID LÄÄNERANNA VALLA TEATAJA / Nr 7 / JUUNI 2018 7 Saame tuttavaks:
Lääneranna Vallavolikogu liikmed
Rubriigis “Saame tuttavaks” toome meie lugejateni Lääneranna Vallavolikogu ja -valitsuse liikmete tutvustused.
       Andri Annerviek
Lääneranna Valimisliit
Sündinud 5. augustil 1997 Jänistvere külas. Põhi- hariduse omandas Koonga Põhikoolis ning kesk- hariduse Pärnu Koidula Gümnaasiumi matemaatika-
füüsika õppesuunal. Seejärel suundus Andri aja- teenistusse ning alates 2017. aasta sügisest õpib Tartu Ülikoolis bioloogia ja elustiku kaitse erialal.
2016. aasta suvel loodi Andri eestvedamisel endisesse Koonga valda Jänistvere, Irta, Nedrema, Kiisamaa, Võitra ning Karuba küla ühendav külaselts MTÜ Jänistvere Külad, mille juhatuse esimees ta on. Lisaks on ta juhatuse liige Tartu Üliõpilaste Looduskaitseringis ja lihtliige Koonga Vabatahtlike Päästeseltsis.
“Miks kandideerisite mullu valimistel ning mida soovite Lääneranna valla volikogu liikmena nelja aasta jooksul ellu viia / korda saata?”
KOV valimistel kandideerisin selleks, et tagada kodupiirkonna kaetus ning hääl valla juhtimi- ses. Esmalt seadsin sihiks külaliikumise ning loo- duskeskkonna valdkonna, aga üsna pea sai sel- geks, et süsteemi tuleb võtta kui tervikut ja ühe kindla valdkonnaga tegelemine siin ei päde. Pealegi äratavad ka kõik teised valdkonnad huvi. Üldiselt on kõige tähtsam, et kohalikud julgeksid poe- sabas seistes või jaanilõkke ääres vallavolinike nööbist kinni haarata ning avaldada oma mõtteid, kuidas ko- halikku eluolu paremaks muuta. Kõik volinikud on sa- masugused inimesed nagu kõik teisedki ning seega ei maksa karta Teid esindavate inimestega suhtlemist. Uus vald on küll suur, aga sellest hoolimata ei tohi ot- sused muutuda liialt poliitiliseks ning esikohale peab jääma kohalikele parima elukeskkonna tagamine.
Stanislav Nemerzitski
Lääneranna Valimisliit
Sündinud 24. märtsil 1982 Tallinnas. 2000 aastal lõpetas hõbemedaliga Eesti Spordigümnaasiumi ning 2007. aastal omandas magistrikraad psühholoo-
gias Tallinna Ülikoolis. Hetkel, nagu ta ise väljendab, pusib kasvatusteaduste doktoritöö kallal.
Aastast 2016 on Stanislav ametis Virtsu Kooli direkto- rina, kuid eelnevalt on ta töötanud peamiselt erasek- toris (müügitöö juhtimine, turundus ja teenusdisain), samuti Tallinna Ülikoolis lektorina aastatel 2008–2011.
Maidu Leever
Lääneranna Valimisliit
Sündinud 29. jaanuaril 1970 Haapsalus. Haridus- teed alustas Risti Algkoolist, põhihariduse oman- das Kasari 8-klassilises koolis ja keskhariduse Lihula
Keskkoolis, mille lõpetas aastal 1988.
Samal aastal astus Maidu Tallinna Polütehnilisse Insti- tuuti mehaanika teaduskonda. Kuivõrd kooli nimi muutus, lõpetas Maidu 1993. aastal juba Tallinna Teh- nikaülikooli mehaanikainsenerina.
Peale ülikooli lõpetamist töötas Maidu põllumajanduses ja hulgikaubanduses. 2001. aastal läks Kasari Põhi- kooli matemaatika- ja informaatikaõpetajaks, millele lisandusid hiljem veel geograafia ja poiste tööõpetuse tunnid. Kui 2012. aastal suleti Kasari Kooli III kooliaste, sai Maidust olude sunnil kooli juhataja kohusetäitja. 2015. aastal suleti Kasari Kool ja õpilaskodu, misjärel asus ta tööle Ridala Põhikooli matemaatikaõpetajaks.
Lisaks põhitööle on Maidu tegev MTÜ Luha Tee Haldus juhatuses, MTÜ Kodukant Läänemaa LEADER pro- jektide hindamiskomisjonis, Eesti Genealoogia Seltsis, Kirbla Külaseltsis jm. Maidu on vabaabielus ning tal on poeg Jakob.
“Miks kandideerisite mullu valimistel ning mida soovite Lääneranna valla volikogu liikmena nelja aasta jooksul ellu viia / korda saata?”
Kandideerisin sooviga kaasa lüüa uue ühendval- la arengus, et ükski küla ei jääks ääremaaks ega inimesed võõraks.
“Miks kandideerisite mullu valimistel ning mida soovite Lääneranna valla volikogu liikmena nelja aasta jooksul ellu viia / korda saata?”
Koolijuhina saan anda valla valitsemisel väärtuslikku taustainfot õpilaste ja vanemate murede, nende oo- tuste ja hirmude kohta. Olles Lääneranna Vallavolikogu liige, on mul hea võimalus mõjutada oma oskuste ja kogemuste baasilt kogu valla elanike, eeskätt laste ja noorte, olevikku ja tulevikku. Eelseisva nelja aasta jooksul on minu suurimaks eesmärgiks tõhustada koostööd valla õppeasutuste vahel, et tagada Lääne- ranna lastele (ja kõigile, kes meile kooli/lasteaeda tulevad) kvaliteetne, mitmekesine, kodulähedane ja hooliv haridus.
          Foto: Mari Arnover
Foto: Erakogu
Foto: Ain Saare






































































   5   6   7   8   9