Page 8 - Lääneranna Teataja 2018-7
P. 8

8 LÄÄNERANNA VALLA TEATAJA / Nr 7 / JUUNI 2018
      Pille Kaisel
Lääneranna Valimisliit
Sündinud 27. aprillil 1969 Antslas. 1987. aastal lõpe- tas Kanepi Keskkooli ning suundus seejärel Tartu Ülikooli, mille lõpetas 1993. aastal geograafia erialal. 2008.
aastal omandas ta lisaks inglise keele ja kirjanduse eriala, samuti Tartu Ülikoolis.
Aastatel 1998–2002 töötas ta Lihula Gümnaasiumis õpeta- jana ning on pärast seda töötanud Metsküla algkoolis õpetaja ja direktorina.
Pille on abielus ning tal on kaks täiskasvanud last.
“Miks kandideerisite mullu valimistel ning mida soovite Lääneranna valla volikogu liikmena nelja aasta jooksul ellu viia / korda saata?”
Seisan selle eest, et elu säiliks ka “päris maal”, väljaspool suuremaid keskusi. Üks võtmeküsimusi on siin kindlasti koolide ja raamatukogude olemasolu; minu arvates peak- sime palju rohkem pingutama selle nimel, et kõik prae- gu vallas tegutsevad koolid ja lasteaiad oleksid alles ka näiteks kümne aasta pärast.
Aadress: Jaama 1, Lihula
Telefon: 472 4630
E-post: vallavalitsus@laaneranna.ee Tööaeg: E–R 09.00–17.00,
lõuna 13.00–13.30
Ametnike vastuvõtt puhkusteperioodil
Seoses suvepuhkustega on Lääneranna vallas mõneti häiritud teeninduskeskuste töö, mistõttu palume kõigil, kes soovivad pääseda ametnike vastuvõtule, pöörduda eelnevalt Lääneranna Vallavalitsuse poole vallavalitsus@laaneranna.ee või 472 4630.
Lääneranna Vallavalitsuse puhkustegraafi- kuga on võimalik tutvuda valla veebilehel www.laanerannavald.ee/teenistujad.
Palume mõistvat suhtumist ning vabandame ebamugavuste pärast.
www.laanerannavald.ee
ELU
Lääneranna valla esimene hõbe- lusikapidu
madepäeval toimus Lihula Kultuurimaja peegelsaalis
Lääneranna valla esimene hõbelusikapidu, kuhu kut- suti 20 pisipõnni, kes sündisid perioodil aprill 2017 – märts 2018 ning keda endised vallad ei jõudnud erineva beebide peo praktika tõttu õnnitleda.
Kontsert-aktusele olid oodatud lisaks beebidele nende vane- mad ja vanavanemad ning loomulikult õed ja vennad.
Kõik pisipõnnid said endale nimelise graveeringuga hõbe- lusika ning õienupu. Lisaks toimus Ave-Piia Rohtla juhen- damisel südamlik kontsert, kus laule esitasid Karita ja Sandra ning luuletusi luges Jan-Robin.
Lääneranna valla esimesed hõbelusikad said Karl-Jakob Lääne, Mia-Karola Toonikus, Henri-Marcus Vilt, Kaur Pärn- puu, Kreido Loos, Loreena Suursiim, Arles Allik, Hanna Burk, Mattias Kollamaa, Rendo Viita, Elisabeth Hindrimä, Rasmus Vatter, Johannes Tein, Emma Amelié Pikkar, Saara Türner, Ronja Pikkmets, Marii Kaas, Emilia Veltmann, Liise Vamper ja Kren Kamarik.
Lääneranna Vallavalitsuse tööaeg
              Varbla mänguväljak täienes ja
  muutus erksamaks
    Anna Palusalu, Maie Ausmeel
MTÜ Varbla Külaselts
Selle aasta maikuus oli Varbla keskuse mänguväljakul tavapärasest rohkem sagimist, kuna Varbla kogukon- naliikmed paigaldasid mänguväljakule kaks uut kiike.
Kiikede ostuks taotles MTÜ Varbla Külaselts kohaliku omaalgatuse programmist toetust 2000 € ning omaosaluse aitas katta Lääneranna Vallavalitsus. Kiikede paigaldamisest ning EV100 ettevõtmistest ajendatuna tekkis lapsevanema- tel ka mõte mänguväljaku juures asuv ehitis veidi erksamaks muuta ning värvida üks sein Varbla kihelkonnavärvidesse. Mõte viidi kiirelt ellu ning tulemuseks on täienenud ja erksam mänguväljak lastele.
Projekti rahastas rahandusministeerium kohaliku omaalga- tuse programmi vahenditest.
E
               Fotod: Anna Palusalu Foto: Kaarel Kaisel
Foto: Kristina Kukk































































   6   7   8   9   10