Page 13 - Lääneranna Teataja nr6-2018
P. 13

 Pühapäev, 15. juuli
Kell 13.00 Varbla kirikus kontsert. Esineb Maria Vahtramäe. Pileti hind eelmüügist 8 €, õpilastele ja pen- sionäridele 5 €. Kohapeal 10 €. Lastele kuni 7 a tasuta. Piletid müügil Varbla rahvamajas. Lisainfo anneli@ varbla.ee
LÄÄNERANNA VALLA TEATAJA / Nr 6 / MAI 2018 13 Avatud on järgmised õuekohvikud:
Kahvatu kõrtsi kodukohvik, Paatsalu küla, Kahvatu kõrtsi talu, avatud kell 10–18
Sadama kohvik, Paatsalu Puhkekeskus, ava- tud kell 11–17
      Lihula kohvikutepäeval jagub tegevusi nii väiksestele kui ka suurtele
 28. juulil avab Lihulas ja selle ümbruses oma uksed 16+1 ühepäevakohvikut: on neid, kes teevad seda teist või koguni kolmandat aastat järjest, aga ka uustulijaid.
Kui kuueteistkümnes ühepäevakohvikus pakutakse küla- listele eeskätt hõrke toite ja mõnusaid jooke ning nendele lisaks ka meelelahutusprogrammi, siis eelnevalt mainitud “+1” on fookuses üksnes tegevused – siit ka üldnimetus “Tegeluskohvikud”.
Kohvikud Lihula linnas:
Aleksandri kohvik, Tallinna mnt 64, avatud kell 18–01
Aleksandri kohvik on mõnus ja kodune koht, mis tervitab külastajaid 20ndatest ja 30ndatest inspireeritud olustikuga. Maitsemeeli paitavad soolased ja magusad küpsetised, mõnusad külmad ja soojad joogid ning meeleolu loob ajastu- truu muusika.
Büttneri hoovikohvik, Tallinna mnt 9a, avatud kell 11–16*
Büttneri hoovikohvik avab külastajatele uksed juba kol- mandat aastat järjest. Seekord on kavas Eesti Vabariigi aas- tapäeva tähistamine. Loomulikult pakume oma külalistele ka mõnusaid sööke, jooke ning silmailu.
Eve kohvik, Tallinna mnt 6, avatud 10–18*
Menüüs on hommikupuder, kvaliteetne kohv, isuäratavad ja kaunid soolased ja magusad koogid ning tordid. Asjaolude sobival kokkulangemisel saab teha lõbusõitu vanaaegse tuletõrjeautoga.
Greencube majatehase kohvik, Valuste tee 7, avatud kell 11–16
Greencube majatehase kohvik Valuste teel pakub ime- maitsvaid grillitud krevette ja Tom Kha suppi ehtsa kroko- dillilihaga Lõuna- Aafrikast.
            Fotod: Kristina Kukk, Anneli Lobjakas

















































































   11   12   13   14   15