Page 24 - Lääneranna Teataja 64/2024/nr1
P. 24

 1
  LÄÄNERANNA NOORTELEHT LUMEHELBEKE
2024/1(9)
    LÄÄNERANNA NOORTE TÄNUGALA 2023: NOORTEVALDKONNA TEGIJAD ON SELGUNUD
KOGEMUSLUGU: LÄÄNERANNA NOORED AVASTASID EUROOPAT
LÄÄNERANNA NOORTEVOLIKOGU 2023. AASTA NUMBRITES
     Lääneranna noorte Tänugala 2023: noortevaldkonna tegijad on selgunud
Lääneranna Noortevolikogu juhatus
 15. detsembril kogunesid Lääneranna noortevaldkonna tegijad Lõpe klubisse, et taas tunnustada 2023. aasta noortevaldkonna tegijaid.
Sellel aastal oli võimalik esitada kandidaate 27. novembrist kuni 6. detsembrini. Seitsmesse kategooriasse esitati 35 kandidaati. Soovime siiralt tänada ka kõiki esitajaid! Aitäh, et te märkate ja tunnustate! Peale avalikku nomineerimist vaatasid kõik avaldused üle komisjoni- liikmed, kelleks sel aastal olid Lilli Lumera, Janar Sõber, Jane Mets, Lilia Urb ja Karmen Pikkmets.
Õhtu alguses tervitas noortevaldkonna inimesi vallavolikogu esimees Armand Reinmaa. Samuti tervitas kõiki külalisi Lääneranna Noor- tevolikogu esimees Karmen Pikkmets, kes tänas kõiki kandidaatide esitajaid, et nad märkasid ja tunnustasid enda kaaslasi. Õhtujuhtideks olid noortevolikogu juhatuse liikmed Indrek Kivisalu ja Mareena Metsmaa. Sõnavõttudele järgnes tänutseremoonia, kus hõigati välja 2023. aasta tegijad. Õhtu lõpetas Pärnu noortebänd Bella, kes tõi rahva tantsupõrandale ja hoidis meeleolu ülevana.
Lääneranna aasta noorte toetaja on Lihula Tarbijate Ühistu
Aasta noorte toetajaks valiti organisatsioon, mis on toetanud noorte ettevõtmisi, tegevusi ja üritusi kõigis valdkondades. Antud organisatsioon ei ole pelgalt sponsor, vaid koostöö- partner, kes on alati valmis toetama noorteprojekte, üritusi, spordivõistlusi, laagreid ja muid tegevusi. Selle aasta noorte toetaja panus Lääneranna valla noortevaldkonda
on olnud pikaajaline ja pidev – nad panustavad teadlikult ja alati hea meelega meie kogukonda ja noortesse.
Lääneranna aasta noorteprojekt on Lõpe noorte jalgpallurite projekt „Kaadri ees ja kaadri taga”
Selleaastase noorteprojekti kirjutas kolm noort projektifondi Ideepuhur. Projektiga korraldati saalijalgpalliturniir, kus võistles omavahel mitu jalgpallimeeskonda. Kogu turniir filmiti üles GoPro kaameraga. Ettevõtlikud noored said esimese kogemuse
projekti kirjutamises, turundamises ja elluviimises. Üritus kulges suurepäraselt
ning osalejaid oli palju.
Fotod: Eric Reisel
  Lääneranna aasta noorteüritus on Lääneranna Noortekeskuse Halloween’i- pidu Varblas
Aasta noorteürituse tiitli pälvis üritus, mis korraldati koostöös aktiivsete Lääne- ranna Noortekeskuse noortega. Sellele üritusele olid kohale tulnud noored üle kogu valla. Noored olid peoks ette valmistanud põneva ja veidi hirmsa põgenemis- toa, mis oli õhtu populaarseim atraktsioon ning kuhu järjekord oli pikk. Halloween’i-peolt ei puudunud ka seltskonnamängud, muusika ja peaesineja AG.
Samuti oli üritusel üles seatud fotonurk, kus pildistasid usinasti noored fotograafid.
Lugu jätkub järgmisel lehel
   











































































   22   23   24   25   26