Page 19 - Lääneranna Teataja 2018-7
P. 19

Lisaülesandena pandi proovile juhi gabariiditunnetus: autost väljumata tuli sõiduk parkida postile võimalikult lähedale, ilma et see viimast riivaks. Finišis ootas võistle- jaid viimane lisaülesanne, kus pandi proovile skeemi lugemisoskus, kiirus ja täpsus: juhise järgi tuli aja peale kokku panna pisikestest LEGO detailidest koosnev ehitis. Kiiremad ja nobedamad said ülesandega hakkama vähem kui kahe minutiga, samas kui aeglasematel kulus selleks enam kui kuus minutit.
Ülesannete eest jagatud punktidest moodustati pingerida, mille alusel premeeriti esikolmikut.
Autode orienteerumine toimub ka tänavu
10. augustil kell 19.00 antakse Lihula kultuurimaja ees start autode orienteerumisele. Oma võistkonna saab regist- reerida, võttes ühendust ürituse peakorraldaja Jüri Hins- bergiga 5665 6338 või jyri.hinsberg@audi.ee.
MTÜ KR Racing juhatuse liige Piret Gilden möödunud aasta üritusest:
Lugesin esimest korda elus kaarti! Kõrvalt ka veel ristsõna...
Mehega võistleme üksnes sprindiklassides, kus kaardi- lugemist ei ole: võistlusraja algus ning lõpp on alati teada
LÄÄNERANNA VALLA TEATAJA / Nr 7 / JUUNI 2018 19 ja trajektoor eristatav. Omavahel naerame, et rallit kaardi-
lugemisega me sõita ei saa, sest ei suuda saavutada kok- kulepe, kumb on roolis jakumb sõidab, kuid see selleks. Võistlus oli aga meie meelest lihtsalt super! Hirmsasti tahaks, et saaks sarnast orienteerumist teha juba varem, kui aasta pärast. See oli ääretult mõnus meelelahutus, kus kohati lõi ikka vere vemmeldama ning võistlusvaim oli laes. Lapsed istusid meil tagapingil nagu nunnud, samas kui meie hüüdsime aeg-ajalt “Tasa” või “Hoidke kinni!”
LEGO kokkupanemine oli ka tase: panin seda bensu- jaama kuuskede varjus kokku ning näen, et no pole sobivaid juppe laual. Pilk poegadele tõi selguse – üks ehitas mulle vajalikest juppidest torni ning teine min- gi mehikese. Sinna nahka mu LEGO-hundi debüüt läks.
Jüri ütles meile stardis, et sõit tuleb meil välja, kuid muus osas kogemuste puudumise tõttu löögile ei saa: prohvetlikud sõnad lõõskava päikese all.
Järgmisel aastal oleme kindlasti paremini ettevalmi- statud: leiame ristsõna juba sõidu alguses üles, pöörame detailidele tähelepanu ning paneme valmis valemi koha- lejõudmise aja arvutamiseks!
KULTUURITEATED
TOIMETUS
Lääneranna Teataja toimetus
Lääneranna Vallavalitsus, Jaama 1, Lihula 90302
E-post: ajaleht@laaneranna.ee ajaleht.laaneranna.ee
 ㄀⸀ 㤀⸀(ᄀ) ㄀㠀
嘀䄀吀䰀䄀 䬀伀伀䰀䤀 䬀伀䬀䬀唀吀唀䰀䔀䬀
㄀㐀⸀   愀瘀愀琀甀搀 洀椀猀 樀愀 欀漀栀瘀椀欀 ㄀㘀⸀  ⴀ㄀㤀⸀   洀渀最甀搀 氀愀猀琀攀氀攀 ㄀㘀⸀アパート  愀欀琀甀猀 爀愀栀瘀愀洀愀樀愀猀
㄀㠀⸀アパート  愀渀猀愀洀戀攀氀 匀愀搀愀 樀愀 猀攀攀渀攀搀 (ᄀ)㄀⸀アパート  䐀䨀 䄀渀搀爀甀猀 倀椀爀猀漀
픀栀琀甀氀 愀瘀愀琀甀搀 瀀甀栀瘀攀琀⸀
伀猀愀氀甀猀琀愀猀甀 ㄀ 갠 欀愀渀搀愀 嘀愀琀氀愀 欀ئج氀愀猀攀氀琀猀椀 愀爀瘀攀氀攀 䔀䔀㤀(ᄀ)(ᄀ)(ᄀ)  (ᄀ)(ᄀ)㄀ 㘀㤀アパート㘀(ᄀ)㔀㄀アパート 匀眀攀搀戀愀渀欀 ⠀猀攀氀最椀琀甀猀猀攀 洀爀欀椀搀愀 渀椀洀椀 樀愀 氀瀀攀琀愀洀椀猀攀 愀愀猀琀愀⤀ 瘀椀 琀甀甀愀 嘀愀琀氀愀 爀愀愀洀愀琀甀欀漀欀欀甀 吀爀椀椀渀甀氀攀⸀ 䬀漀栀愀瀀攀愀氀 瀀椀氀攀琀 ㄀(ᄀ)갠
嘀琀愀 欀愀愀猀氀愀渀攀 欀愀愀猀愀
樀愀 琀攀攀洀攀 ئج栀攀 洀渀甀猀愀 栀琀甀a/c
Kui teile on silma jäänud mõni sündmus, mida võiks kajastada, või inimene, kelle tegemistest kirjutada, andke sellest palun teada ajaleht@laaneranna.ee
Jaga ja leia infot ka meie valla
FB–leheküljel / laanerannavald
Toimetaja – Kristina Kukk
Tel 472 4640
E-post: kristina.kukk@laaneranna.ee
Keeletoimetaja – Anu Rooseniit (OÜ Keeletoimetus) Küljendaja – Kristina Kukk
Print – NelliPrint


































































   16   17   18   19   20